Helsingin yliopiston alumnina näet aitiopaikalta, mitä tieteessä tapahtuu. Pystyt laajentamaan kontaktiverkostoasi ja auttamaan nykyisiä opiskelijoita. Samalla olet mukana kehittämässä yliopistoa matkalla maailman parhaaksi.


Alumnikampus on kaikille yliopiston alumneille avoin ja maksuton verkkopalvelu.


Alumnikampus-verkkopalvelussa
voit verkostoitua eri alojen asiantuntijoiden kanssa sekä löytää uudelleen vanhat opiskelukaverisi. Päivitä työelämätietosi profiiliisi, niin löydät ja löydyt! Yliopiston uutiskirjeet takaavat, että pysyt kiinnostavimman tutkimustiedon äärellä, saat tietoa alumnitoiminnasta ja kutsuja erilaisiin tapahtumiin.

Alumnikampukselle rekisteröitymisen jälkeen voit aktivoida käyttöösi alumnisähköpostiosoitteen, joka on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi. Lisätietoa ja ohjeet löydät Alumnikampuksesta.

Rekisteröidy nyt läsnäolevaksi alumniksi Alumnikampukselle!
TUO TAKAISIN ALUMNI! TUO TAKAISIN YLIOPISTOLAINEN!
Auta meitä löytämään kadonneita alumneja! Tunnetko sinä alumnin, joka ei ole vielä liittynyt Alumniyhdistykseen tai rekisteröitynyt Alumnikampukselle? Kutsu hänet takaisin Tuo takaisin alumni -sivuston kautta: sinä kutsut, me hoidamme loput.

Kutsu kaverisi >>
Tiesitkö, että alumni ei tarkoita vain yliopistosta valmistunutta? Myös kaikki Helsingin yliopistossa työskentelevät ovat alumneja.

Alumnikampus-verkkopalvelussa voit verkostoitua eri alojen asiantuntijoihin yliopiston ulkopuolella ja pitää yhteyttä entisiin opiskelijoihin.

Kutsu yliopistolaisia >>     

 

Tavoite vuoteen 2016: 40 000 alumnia

40 000

Tilanne nyt: 28003facebook
twitter
youtube
linkedin